1/1 rack

Elk rack krijgt standaard een gbit RJ-45(koper) uplink naar onze core switches. Meerdere uplinks of een glasvezel uplink is altijd mogelijk als optie, maar in de meeste gevallen niet nodig. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.
Alle racks worden standaard met 16 ampere afgezekerd.  Als u moderne server gebruikt zal dit genoeg zijn voor een groot aantal servers. Servers worden ook steeds energie zuiniger waardoor de stroombehoefte zelfs zal afnemen. Mocht u toch meer nodig hebben is dat geen probleem en zullen wij de benodigde capactiteit naar uw rack brengen.
Tijdelijk geven wij u een APC metered PDU powerbar gratis in bruikleen bij een rack. U kunt zo zonder omkijken tot 24 apparaten op een veilige manier aansluiten. Eventueel een A en B feed of een hoger vermogen is natuurlijk ook altijd mogelijk.
Er zijn verschillende pakketten internet connectiviteit voor de kasten beschikbaar. Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit’s. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.

terug naar colocation

Contact

040-7470181

E-mail onsVernieuw code »Als u de tekst niet kunt lezen
* Deze velden zijn verplicht

Een keer een kijkje nemen?

Rondleiding aanvragen

Ambachtsweg 25
5627 BZ  Eindhoven
040-7470181
info@ecoracks.nl
KvK 58230300
BTW 852935249B01