Over ons

De initiatiefnemers van EcoRacks zijn:

Lizette van Broekhoven   en Willem Jan Withagen

Als voormalig internet pioniers en zowel eigenaar als adviseur van andere datacenters,  zien zij ruimte in de regionale markt voor een laagdrempelig datacenter zonder beperkingen. Dataracks zonder verplichte aanvullende diensten en langlopende contracten. EcoRacks staat daarmee voor een transparant aanbod van dedicated servers, colocatieruimte en het aanbieden van rackspace al vanaf 1U.

Met meer dan 20 jaar ICT-ervaring en activiteiten in de datacenter-branche sinds 2000, weten zij als geen ander waar een modern datacenter aan moet voldoen. Bovendien zijn zij met hun medewerkers in staat om op hoog niveau technische service en ondersteuning te verlenen als dat gewenst of noodzakelijk is.

EcoRacks richt zich vooral op bedrijven in de regio Zuid-Nederland die hun server extern maar dichtbij willen onderbrengen. Om kosten te besparen, altijd up-to-date te zijn en zorgeloos te kunnen vertrouwen op soepele datastromen. Bedrijven kunnen EcoRacks datacenter prima inzetten als uitwijklocatie of redundant datacenter.

Contact

040-7470181

E-mail onsVernieuw code »Als u de tekst niet kunt lezen
* Deze velden zijn verplicht

Een keer een kijkje nemen?

Rondleiding aanvragen

Ambachtsweg 25
5627 BZ  Eindhoven
040-7470181
info@ecoracks.nl
KvK 58230300
BTW 852935249B01